Kínálat: 

A webáruházban elsősorban ezüst tartalmú történelmi vagy jelenkori pénzérmék találhatók. A pénzérmék főleg a XIX. századtól máig terjedő időszakot ölelik fel. Mindezek mellett a kínálatban egyéb emlékérmék (ezüst, aranyozatt egyéb fém), papírpénzek és kiegészítők (pl: érmetartó dobozok) is megtalálhatók. A bal oldalon lévő "KATEGÓRIÁK" mezőnél lehet szortírozni fajtánkén, koronként.

A termékek az egyes kategóriákon belül időrendi sorrendben (kibocsátás éve) és ABC sorrendben jelennek meg.

 

Posta, szállítási költség:

Az alábbi lehetőségek közül tud választani:

  • Postaköltség a termékekre (akár többre is) ajánlott levélben 1000 Ft, futárral a díj 2100 Ft. (Ajánlott levél esetén a postai kártérítés összegének erejéig, 12000 Ft-ig tudok a szállításért felelősséget vállalni.) Az ajánlott levélben való szállítási mód akkor választható, ha a megrendelt termék mérete ezt lehetővé teszi, a postai előírásokat figyelembe véve. Minden más esetben futárral, üzleti csomagként szállítható.
  • MPL automatába, előre utalással 1200 Ft.
  • Utánvéttel, értékbiztosított futárral 3000 Ft.
  • Utánvéttel, MPL automatába 2100 Ft.

Ha más szállítási lehetőséget szeretne választani, akkor kérem, hogy emailben jelezze!

A megrendelt termékek egy héten belül kerülnek postázásra.  

Vásárlástól való elállás joga:

Megrendelése során a vásárló élhet a feltétel nélküli elállási jogával. A Vásárló a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket a vásárló viseli. (pl: visszaküldés postaköltsége)

A vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a terméket nem a vásárolt állapotban és mennyiségben küldi vissza.

A vásárlási feltételek megfelelnek a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendeletben leírtaknak.

A vásárlókat a 151/2003. (IX. 22.) Kormány rendeletben foglalt jogok illetik meg. 

 

Szerzői jogok

A honlap teljes tartalma: termékek, szövegek, képek, grafikai elemek, szerzői jogvédelem alá esik, így másolni, módosítani, terjeszteni tilos! 

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A regisztráció során megadott adatokat csak az egyszerűbb kapcsolattartás miatt kérem. A személyes adatok megadása önkéntes. Az adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom át, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Cookie-t a honlap nem tartalmaz. Különleges adatot nem kezelek. Külső adatfeldolgozót nem alkalmazok. Az érintett kérésére ingyenesen tájékoztatást kap személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével - törlését. A személyes adatot törlésre kerülnek, ha kezelése jogellenes, valótlan adatokat tartalmaz, az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.

  

JÓ BÖNGÉSZÉST ÉS VÁSÁRLÁST KÍVÁNOK MINDENKINEK!